MË NË FUND! Ky projekt i ri do të bëjë bashkë dy aktorët turq më të dashur për shqiptarët – AlpeGossip
MË NË FUND! Ky projekt i ri do të bëjë bashkë dy aktorët turq më të dashur për shqiptarët

MË NË FUND! Ky projekt i ri do të bëjë bashkë dy aktorët turq më të dashur për shqiptarët

Disa zëra të vazhdueshëm në mediat sociale turke, aludojnë për një produkt të ri që do të vijë në treg nga kompania Ay Yapim e cila me sa duket do të bëjë bashkë në një kast aktorësh, dy nga aktorët më të preferuar për shqiptarët.

Bëhet fjalë për Çagatay Ulusoy dhe Tuba Buyukustun.

Ky iformacion rreth këtij projekti po qarkullon prej kohësh në mediat turke ndërkohë që Tuba tregoi se po lexonte skenaret, por deri tani akoma nuk ka një konfirmim zyrtar.

Ngelet të presim për detaje të mëtejshme.