ME TONE TË SHPRA E DUKE QARË/ Fifi debaton me Granitin: Me mua mos fol më, jam duke të penalizuar – AlpeGossip
ME TONE TË SHPRA E DUKE QARË/ Fifi debaton me Granitin: Me mua mos fol më, jam duke të penalizuar

ME TONE TË SHPRA E DUKE QARË/ Fifi debaton me Granitin: Me mua mos fol më, jam duke të penalizuar

Raporti mes Fifit e Granitit vijon të mbetet i komplikuar. Dyshja ka patur një debat aspak të lehtë në lavanderi, ku Fifi i është drejtuar me ton urdhërues Granitit që ai të shkëpusë çdo marrëdhënie me të.

“Granit jam duke të pena(fuck-i)lizuar. Erdhi nëna jote ta tha muhabetin që kam 1 muaj që ta them. Pse s’më kupton se shqip po të flas. Me mua mos fol më!”, i tha Fifi.

Biseda mes tyre ka vijuar më tej ku Fifi i tha: ” S’je veç me dalë dhe të ngacmosh femra, o Granit. Qe je seksi s’do të thotë që t’i s’mundesh me fol dhe me bë muhabet. Që ditën e dytë të kam thënë. S’je i cekët. S’të kam fol për keq kurrë. Dal si mortje atje jashtë, skizofrene, psikopate me probleme mendore që du me ua ndërru njerëzve gjithë terezinë, që luaj me ty…”, iu drejtua Fifi, Granitit.