“MENDOJ NËSE KA LARË DUART”/ Vajzat e BB VIP zbulojnë nëse kanë pasur ‘one night stand’: Është si pasiguri… – AlpeGossip
“MENDOJ NËSE KA LARË DUART”/ Vajzat e BB VIP zbulojnë nëse kanë pasur ‘one night stand’: Është si pasiguri…

“MENDOJ NËSE KA LARË DUART”/ Vajzat e BB VIP zbulojnë nëse kanë pasur ‘one night stand’: Është si pasiguri…

Me rastin e 8 Marsit vajzat e “Big Brother VIP” kanë pasur një mbrëmje dedikuar vetëm për ato. Jashtë në oborr ato kishin mundësi të shijonin ushqime, pije dhe muzikë.

Por jo vetëm kaq, pasi Vëllai i Madh kishte organizuar gjithashtu edhe disa pyetje, të cilave do iu përgjigjeshin të gjitha vajzat.

Një ndër pyetjet ishte nëse kanë pasur ndonjëherë një ‘one night stand”. Që të gjitha u përgjigjen që nuk kanë kaluar vetëm një natë me dikë

Pjesë nga biseda:

Nita: A është marre me thënë jo?

Fotinia: Nuk është

Olta: Besoj se të gjitha do thoni jo, të shkoj të ndërroj këpucët

Nita: E kam shumë të vështirë që herën e parë që takoj dikë me ju afruar shumë

Kiara: Është si pasiguri, frikë

Dea: Unë mendoj nëse ka larë duart apo jo

Fotinia: Unë tërhiqem nga mendja e dikujt jo me fizikun