MËSOJINI TANI/ Këto 5 emoji i keni interpretuar gabim, ja kuptimi i tyre i vërtetë (FOTO) – AlpeGossip
MËSOJINI TANI/ Këto 5 emoji i keni interpretuar gabim, ja kuptimi i tyre i vërtetë (FOTO)

MËSOJINI TANI/ Këto 5 emoji i keni interpretuar gabim, ja kuptimi i tyre i vërtetë (FOTO)

Emoji-t janë ndër simbolet më të përdorura tashmë në komunikimin virtual duke shkurtuar të shkruarin dhe përcjelljen e mesazheve përmes një ‘fytyre’. Ndërkohë disa prej tyre mund të mos lexohen siç duhet dhe duke shkaktuar problemem në komunikim. Ja 5 prej emoji që i keni interpretuar gabim.

Shumë përdorues gabimisht besojnë se kjo emoji simbolizon lutjen. Në fakt ky është gjest japonez dhe përdoret për të kërkuar falje. Ndërsa amerikanët e interpretojnë si ‘qepalla’.

Në shikim të parë ju mund të mendoni se kjo emoji do të thotë një puthje. Por në fakt ky simbol tregon një fishkëllimë. Ky emoji por i shoqëruar me zemër tregon puthje.

Kjo nuk është një fjongo e thjeshtë rozë, por një që tregon  luftën kundër kancerit. Në përdorim të gjerë, kjo emoji përdoret si një simbol i ngjarjeve të lumtura.

Jo vetëm që kjo emoji simbolizon një dëshirë për të drejtuar vëmendjen e partnerit tuaj në gjërat e shkruara më poshtë, por gjithashtu simbolizon të qenit të pamotivuar.

Grushti i djathtë është një shenjë respekti dhe urimi.