Hueyda El Saied na tregon për pasionin e fshehtë si dhe “kritikun” e saj më të mirë! – AlpeGossip
Hueyda El Saied na tregon për pasionin e fshehtë si dhe “kritikun” e saj më të mirë!

Hueyda El Saied na tregon për pasionin e fshehtë si dhe “kritikun” e saj më të mirë!

Showgirli Hueyda El Saied është shquar gjithnjë për stilin e saj të veçantë dhe lirshmërinë e saj.
Këtë herë El Saied ka publikuar në rrjete sociale një tjetër pasion të saj, siç është piktura. Përveç kësaj Hueyda ka treguar se “kritiku” më i mirë i saj është pikërisht djali i saj Gabriel. “Gabrieli që përshkruan pikturën time më të re”,-përfunon Hueyda në rrjete sociale.