MET GALA 2019/ Vip-at që morën pjesë dhe veshjet e tyre të “çemndura”: Nga Dua Lipa… – AlpeGossip
MET GALA 2019/ Vip-at që morën pjesë dhe veshjet e  tyre të “çemndura”: Nga Dua Lipa…

MET GALA 2019/ Vip-at që morën pjesë dhe veshjet e tyre të “çemndura”: Nga Dua Lipa…

Në Muzeun Metropolitan të New York-ut, u mbajt galaja ku mblidhen fonde për sektorin e veshjeve në muze.

Veshjet e  të famshmëve që parakaluan në tapetin e kuq ishin  frymëzuar nga viti t 1964, ku flitej për shembjen e mureve mes artit të lartë dhe artit popullor të kohës.

Autorja Susan Sontag i përmblodhi në termin “camp”  e cila  tregon një lloj mode që dashuron jo natyralen, ekzagjerimin  dhe artificialen.

Prandaj ne e themi me gjithë bindje se Gala këtë vit ishte një çemnduri e vërtetë.  Ja vip-at që ishin prezent  në tapetin e kuq të Met Gala 2019 dhe veshjet  e tyre.