MILANO 2019/ Kombinime plot sharm dhe ekstravagancë, drejt e nga java e modës – AlpeGossip
MILANO 2019/ Kombinime plot sharm dhe ekstravagancë, drejt e nga java e modës

MILANO 2019/ Kombinime plot sharm dhe ekstravagancë, drejt e nga java e modës

Për çdo herë që ndalemi te java e modës në Milano, pritshmëritë janë mëse të qarta: ekstravagancë, taka të larta dhe gërshetim stilesh.

Si një mënyrë e mirë për t’ju servirur shije të rafinuara dhe kreativitet, më poshtë do të gjeni disa kombinime të blogger- eve dhe fashion girls- ave (vajzave të modës) italiane.