“MOS JE GAY?” Pyetja që irritoi Julin, heq mikrofonin dhe kërkon të largohet nga programi – AlpeGossip
“MOS JE GAY?” Pyetja që irritoi Julin, heq mikrofonin dhe kërkon të largohet nga programi

“MOS JE GAY?” Pyetja që irritoi Julin, heq mikrofonin dhe kërkon të largohet nga programi

Seksualiteti i Julit ka shkaktuar tensione në studion e Përputhen Prime. Një pyetje e bërë nga Mikela në takim ka irrituar Julin, i cili tha se është në “Për’puthen” për të njohur vajzat.

Tepër i irrituar, Juli tentoi të hiqte mikrofonin dhe të linte studion, por është ndaluar nga djemtë.

Juli: Po të isha prekur e kisha lënë emisionin nga bullizmi që më është bërë. Është pyetje idiote që nuk duhet bërë fare përderisa unë jam këtu.

Bora: Pse e ke kaq të vështirë të flasësh për seksualitetin?

Tola: Mos je bi?

Juli: Jam këtu për të njohur gocat. Nuk jetoj për mendimet e njerëzve. Je shumë e cekët se gjykon akoma pamjen. Pse duhet të diskutosh se nuk je e interesuar për të më njohur.

Tola: Më thuaj një veprim që ke bërë ndaj ne vajzave që ta na afrohesh si mashkull?