“MUND TË NDRYSHOJË BOTËN”/ Ja cilat janë pesë shenjat më të mençura të horoskopit – AlpeGossip
“MUND TË NDRYSHOJË BOTËN”/ Ja cilat janë pesë shenjat më të mençura të horoskopit

“MUND TË NDRYSHOJË BOTËN”/ Ja cilat janë pesë shenjat më të mençura të horoskopit

Ndërsa disa shenja të zodiakut janë eksentrike dhe konfuze, të tjeraët kanë mençurinë që janë të gatshme ta ndajnë me këtë botë.Astrologjia është e përbërë nga 12 shenja, por sot ne do të konsiderojmë vetëm 5. Këto janë inteligjente dhe të forta, kanë pikat e tyre të forta dhe të dobëta. Por të gjitha ndajnë një gjë të përbashkët: mençuri të thellë.

Demi.Të lindurit në shenjën e Demit janë shumë të vëmendshëm, praktikë dhe me qëllime të qarta. Mendon në detaje për gjithçka që bën, pa kaluar përtej kufijve të racionalizmit.
Dhe le të mos jetë asgjë e veçantë, por mençuria e Demit mund të ndryshojë botën. Kur bëhet fjalë për marrjen e vendimeve të rëndësishme të jetës, sigurisht që nuk mund të quhen joseriozë.

Virgjëresha.Virgjëreshat shpesh janë shumë më inteligjentë nga sa duan të duken: ata janë të ekuilibruar në vlerësimin e gjërave, dhe në përgjithësi ato janë metodike dhe kanë një qasje efektive për zgjidhjen e problemeve.Kjo shenjë gjithmonë mendon së pari, dhe vetëm më pas vepron.

Peshorja.Edhe pse të lindurit në shenjën e Peshores janë shumë të pavendosur për mirëqenien e tyre personale, këtë e kompensojnë plotësisht nga cilësitë e tyre të tjera. Njerëzit e lindur nën këtë shenjë janë të qetë, racionalë dhe të aftë për t’u shoqëruar me të tjerët.Ata janë të lidhur ngushtë me botën e jashtme, dhe për këtë arsye mençuria e tyre nuk ka kufij.

Ujori.Ndoshta kjo është shenja më inteligjente e të pestave. Ujroi bie në sy për mençurinë, pavarësinë dhe racionalitetin e tij të veçantë. Nuk lejon që emocionet të mbizotërojnë dhe marrin vendime bazuar në vlerat e tyre. Shumica e njerëzve nuk e kuptojnë se si e bëjnë atë.

Peshqit.Përkundër faktit se peshqit shpesh mësohen që të ndjekin rrjedhën, ato janë shumë të dhembshur dhe kanë një intuitë tepër të zhvilluar. Procesi i të menduarit të tyre është shumë më produktiv se ai i njerëzve të tjerë dhe u pëlqen ta përdorë atë. Peshqit vazhdimisht punojnë vetë dhe kjo në vetvete flet për nivelin e mençurisë së tyre.