DITËLINDJET E 29 NËNTORIT/ Kush feston sot? Nga aktorja…(FOTO) – AlpeGossip
DITËLINDJET E 29 NËNTORIT/ Kush feston sot? Nga aktorja…(FOTO)

DITËLINDJET E 29 NËNTORIT/ Kush feston sot? Nga aktorja…(FOTO)

Data shënon 29 nëntor  dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre. Por më parë le të njihemi me karakteristikat e tyre

Tipari tipik i personalitetit të individëve të lindur më 29 nëntor varet nga ndikimi astrologjik i Jupiterit dhe Hënës. Ndërsa ish është planeti drejtues për grupin zodiakal të Shigjetarit, ky i fundit rregullon datën në të cilën këta individë janë të lindur. Së bashku, të dy përcaktojnë unikalitetin dhe individualitetin e atyre që kanë lindur më 29 nëntor. Atributet pozitive të këtyre njerëzve përfshijnë mirëdashësi dhe natyrë të ngrohtë. Ata janë të ndershëm në trajtimin e tyre dhe kanë një kuriozitet natyror. Fortesa të tjera shtesë përfshijnë hapur, faljen dhe besueshmërinë. Nëntor 29 individët megjithatë janë të prirur për përtacisë dhe moodiness dhe mund të shfaqin periudhave të ankthit dhe stresit. Një situatë e pafavorshme mund të shkaktojë një ndryshim të dukshëm në shprehjen e fytyrës së këtyre njerëzve dhe në një gjuhë të ngushtë të trupit.

 

Chadwick Boseman (Aktor)

Russell Carrington Wilson (Futbollist)

Laura Marano (Këngëtare)

Janina Gavankar (Aktore)

Lauren German ( Aktore)

Jayceon Terrell Taylor (Këngëtar)

Imogen Thomas (Modele)

Jonathan Knight (Këngëtar)

David Lambert (Aktor)

Howard Michael Mandel (Aktor)

AlpeNews.al