“NA LËR RRADHË EDHE NEVE”/ Sarah revoltohet nga protagonizmi i Einxhel – AlpeGossip
“NA LËR RRADHË EDHE NEVE”/ Sarah revoltohet nga protagonizmi i Einxhel

“NA LËR RRADHË EDHE NEVE”/ Sarah revoltohet nga protagonizmi i Einxhel

Sarah është shqetësuar sot nga tendenca për protagonizëm që Einxhel shfaq në shumicën e kohës.

Ajo gjatë një diskutimi me Beniadën deklaroi se ego e saj është shqetësuese në disa momente dhe penalizuese pasi nuk “i lë rradhë askujt të flasë”.

Sipas Sarës kjo sjellje krijon një mjedis të dhunshëm komunikues dhe që nuk transmeton aspak edukatë.

“Duhet t’i kërkosh gjërat me dhunë dhe me ulërima. Kjo nuk më duket normale dhe nuk e quaj edukatë”,-tha ajo.