NDODH EDHE KJO! Fifi shfaqet edhe tek ”Kënga Magjike” edhe tek ”Shiko Kush Luan” – AlpeGossip
NDODH EDHE KJO! Fifi shfaqet edhe tek ”Kënga Magjike” edhe tek ”Shiko Kush Luan”

NDODH EDHE KJO! Fifi shfaqet edhe tek ”Kënga Magjike” edhe tek ”Shiko Kush Luan”

Mbrëmjen e sotme në të njejtën kohë transmetohet ”Shiko Kush Luan” dhe ”Kënga Magjike”.

Arsyeja pse po i përmendim është se na bën çudi se si Fifi mund të jetë e pranishme në të dyja njëkohësisht. Epo kjo që sapo thamë është diçka që nuk qendron pasi të gjithë e dimë se ”Shiko Kush Luan” është një emision që xhirohet disa ditë më para se të transmetohet për shikuesit, ndërsa ”Kënga Magjike” jepet live.

Gjithsesi pavarësisht kësaj, është interesante të shohësh të njejtin njeri në dy vende të ndryshme në të njejtën kohë! /AlpeGossip.al