NË EUROVIZION PËR HERË TË DYTË/ Shqiptarja Eleni Foureira pritet të përfaqësojë Qipron… – AlpeGossip
NË EUROVIZION PËR HERË TË DYTË/ Shqiptarja Eleni Foureira pritet të përfaqësojë Qipron…

NË EUROVIZION PËR HERË TË DYTË/ Shqiptarja Eleni Foureira pritet të përfaqësojë Qipron…

Të premten në mëngjes, shfaqja “Stin Folia ton Koukou” bëri një zbulim të papritur në lidhje me Eurovision 2021.

Gazetari Elisavet Kyritsi njoftoi se Eleni Foureira pranoi një propozim zyrtar nga RIK në mënyrë që të përfaqësonte Qipron në Eurovision 2021.

Kjo është hera e parë që RIK propozon zyrtarisht një artist për Eurovision 2021 dhe bëhet e ditur publikisht