NË GJYQ PËR NGACMIM SEKSUAL/ Miliarderi i Coca-Colës duhet të paguajë 11 milionë dollarë – AlpeGossip
NË GJYQ PËR NGACMIM SEKSUAL/ Miliarderi i Coca-Colës duhet të paguajë 11 milionë dollarë

NË GJYQ PËR NGACMIM SEKSUAL/ Miliarderi i Coca-Colës duhet të paguajë 11 milionë dollarë

Sipërmarrësi miliarder grek i Coca-Colës, është i detyruar të paguajë 11 milionë dollarë në gjyq për ngacmime seksuale në punë.

Alkiviades David, biznesi i të cilit zotëron fabrikat e shisheve të Coca-Colës u padit nga një nënë e vetme 42 vjeçare me pretendimin se ishte shkarkuar padrejtësisht meqë kishte refuzuar dëshirën e tij për marrëdhënie seksuale.

Billionaire Alki David has been ordered to pay $11million to a former employee who accused him of sexual harassmentChasity Jones sued David, claiming he fired her when she turned him down for sex. This photo was entered into evidence, and provided to DailyMail.com, to show that Jones wasn't suffering from PTSD, but it was denied

Të premten gjykata e Kalifronisë u detyrua t’i japë Chasity Jones 3.1 milionë dollarë si dëmshpërblim dhe 8 milionë dollarë për dëmet e shkaktuara nga puna.

Shuma totale prej 11 milionë dollarësh është një nga pagesat më të mëdha për ngacmim seksual sipas avokates së Jones, Lisa Bloom.

David nga ana tjetër i cili është pala i akuzuar, u shpreh se shuma është qesharake dhe këmbëngul se nuk do ta paguajë.

A photo of David and a woman that was entered as an exhibit and accepted by the judge

Miliarderi zotëron ndër të tjerash edhe ofrimin e shërbimit të internetit si dhe një biznes për ekstraktin e vajit të kanabisit që përdoret për qëllime mjekësore.