NË “KLANIFORNIA”/ Ose spektakli i humorit i drejtuar nga Marina Vjollca dhe… Getoari (?!) – AlpeGossip
NË “KLANIFORNIA”/ Ose spektakli i humorit i drejtuar nga Marina Vjollca dhe… Getoari (?!)

NË “KLANIFORNIA”/ Ose spektakli i humorit i drejtuar nga Marina Vjollca dhe… Getoari (?!)

”Klanifornia” spektaklit më të ri i humorit duket se vijon të marrë kritika të njëpasnjëshme nga publiku.

Nëse e keni patur mendjen, do të mund të keni vënë re një detaj që në episodet e ”Klanifornia” përmendet gjithmonë. Po t’jua risjellim në memorie jemi të sigurt që do t’ju kujtohet çdo moment kur keni dëgjuar emrin ”Geti”.

Do t’iu kujtohet çdo moment sepse për fat të mirë ose të keq, është e vështirë të dalë nga memoria aq shumë sa përmendet.

Nuk jemi të sigurt për arsyen pse emri i këngëtarit duhet të përmendet njësoj si sponsorat, por ndoshta do të zbulojmë diçka të re në të ardhmen.

Një gjë e tillë nuk është vënë re vetëm nga ne por gjithashtu dhe nga disa ndjekës të cilët mund të gjenden lehtësisht mes komenteve të pakta që ka seria e 5 e ”Klanifornia” në You Tube.

Më poshtë ne do t’ju paraqesim disa nga momentet kur ”Geti” bëhet i pranishëm në një spektakël me të cilin nuk ka shumë lidhje të themi të drejtën… /AlpeGossip.al

  1. Minuta (6:05)
  2. Minuta (14:30)
  3. Minuta (01:09:00)