“NË KURTHIN E PITER PAN” DO TË RREGJISTROHET ME STUDION BOSH/ Alketa: Parqet e lojërave i pashë plot me fëmijë – AlpeGossip
“NË KURTHIN E PITER PAN” DO TË RREGJISTROHET ME STUDION BOSH/ Alketa: Parqet e lojërave i pashë plot me fëmijë

“NË KURTHIN E PITER PAN” DO TË RREGJISTROHET ME STUDION BOSH/ Alketa: Parqet e lojërave i pashë plot me fëmijë

Alketa Vejsiu ka bërë një thirrje për situatën e vështirë të Koronavirusit në Shqipëri, nga studioja bosh e programit “Në kurthin e Piter Pan”.

Moderatorja bëri me dije se episodet e Piter Pan për javët në vazhdim do të jenë të regjistruara pa publik!

Alketa ka bërë thirrje që t’i mbajmë fëmijët brenda këto ditë dhe të mundohemi të kalojmë kohë produktive me ta.

“Qendroni në shtëpi!

Kina Izoloi Virusin, Italia gjithashtu, është rradha jonë!

Parqet e lojërave i pashë plot me fëmijë! Nuk duhet sepse virusi merret me prekje;

Topi, lodrat janë përcjellës dhe mbartës! Mos të bëjmë gabimin që ta marrim me sportivitet! Do shpëtojmë shumë shpejt, por është rasti për ta marrë seriozisht!

Qendroni në shtëpi!

Vitamina C, ujë të ngrohtë me limon lexova në një artikull shkencor! Njerëzimi ka kaluar më keq se kaq, luftra të tmerrshme; po na kërkohet të qendrojmë në shtëpi!”