Në studion e Ylli Rakipit në Top Channel shtohen dy analistë të rinj, Iva Tiço dhe Enkel Demi – AlpeGossip
Në studion e Ylli Rakipit në Top Channel shtohen dy analistë të rinj, Iva Tiço dhe Enkel Demi

Në studion e Ylli Rakipit në Top Channel shtohen dy analistë të rinj, Iva Tiço dhe Enkel Demi

Një zot e di ç’po bëjnë në studion e Rakipit, Iva Tiço dhe Enkel Demi. Që të dy shquhen për autoironi dhe batutë po këtë herë janë shfaqur si asnjëherë më parë.

Keli si moderator, ndërsa Iva si velinë. E shkruajnë vetë. Ne nuk thamë gjë. Mbetet për t’u parë nëse në studion e gazetarit Rakipi shtohen dhe dy analistë të rinj.