Edhe pse komentuesit e ofenduan rëndë, Klaudia Pepa rikthehet në Tiranë dhe bën… (FOTO) – AlpeGossip
Edhe pse komentuesit e ofenduan rëndë, Klaudia Pepa rikthehet në Tiranë dhe bën… (FOTO)

Edhe pse komentuesit e ofenduan rëndë, Klaudia Pepa rikthehet në Tiranë dhe bën… (FOTO)

Çdokush e do qytetin ku ka lindur ama dashuria sikur shtohet kur vendi zbukurohet.

Sa më shumë argëtim të ofrojë një qytet aq më tepër një kryeqytet aq më mirë është. Dhe shumë më mirë se ne që jemi gjithë kohës këtu e kuptojnë ata që vijnë nga jashtë e kanë parë botë me sy. Klaudia Pepa që po jeton në Itali ka bërë një vizitë në Tiranë. Në një pozë ku ka pozuar si fëmijë i lumtur shkruan:
“Tirana ime. E lumtur teksa shoh që po ndryshon”.