“NEW YEAR, NEW ME”/ VIP-et që ndryshuan tërësisht look me ardhjen e 2020 – AlpeGossip
“NEW YEAR, NEW ME”/ VIP-et që ndryshuan tërësisht look me ardhjen e 2020

“NEW YEAR, NEW ME”/ VIP-et që ndryshuan tërësisht look me ardhjen e 2020

Të dukemi dhe të ndihemi bukur me imazhin tonë është një art mb vete, dhe kërkon një përkujdesje të plotë, aq më tepër kur je një personazh televiziv apo një VIP.

Shpesh pasi mësohen me një tipar duan ta ndryshojnë dhe të krijojnë një look të ri, kështu bëhen edhe më tërheqëse për publikun e aq më shumë për projektet e reja.

Mirëpo që nga fillimi i vitit 2020 shumë prej VIP-eve shqiptare kanë bërë ndryshime në look-un e tyre. Mesa duket motoja “New year, new me” i përshkruan më së miri.

Disa nga VIP-et që kanë bërë ndryshime me ngjyrën dhe modelin e flokëve janë të paraqitura më poshtë nga ALPEgossip.al 

Elita Rudi

 

Loredana Zefi

 

Bora Zemani

 

Xhensila Myrtezaj

Tayna