NGA KËMISHAT E DERI TEK SANDALET/ 5 elementë për të kombinuar xhinset këtë periudhë – AlpeGossip
NGA KËMISHAT E DERI TEK SANDALET/ 5 elementë për të kombinuar xhinset këtë periudhë

NGA KËMISHAT E DERI TEK SANDALET/ 5 elementë për të kombinuar xhinset këtë periudhë

Trendet na inkurajojnë të shkojmë përtej kombinimeve bazike, të provojmë ngjyra dhe printe të reja, por në fund të ditës sërish i kthehemi stilit tonë bazik, aty ku ndihemi 100% ne. Kur themi këtë, gjëja e parë që na vjen ndërmend janë xhinset! Gjithmonë zgjedhje e sigurtë, por ka nga ato ditë që thjesht nuk dimë me çfarë t’i kombinojmë, sidomos kur moti fillon të ngrohet.

Në dilema të tilla, zgjidhjen e gjeni këtu poshtë:

1. Kombinojini me sandale/shapka të tilla.

5 elementë për të kombinuar xhinset këtë periudhë

2. “Shfrytëzoni” sa më shumë pardesynë këtë periudhë

5 elementë për të kombinuar xhinset këtë periudhë

3. Diçka të thjeshtë, por mos harroni të hidhni diçka lart krahëve

5 elementë për të kombinuar xhinset këtë periudhë

4. Një këmishë bazike të bardhë

5 elementë për të kombinuar xhinset këtë periudhë

5. T-shirt të futur brenda

5 elementë për të kombinuar xhinset këtë periudhë

Burimi: Who What Wear