NGA KUADRATAT TEK GREPI/ Veshjet verore do të bëhen prej këtyre 9 copave – AlpeGossip
NGA KUADRATAT TEK GREPI/ Veshjet verore  do të bëhen prej këtyre 9 copave

NGA KUADRATAT TEK GREPI/ Veshjet verore do të bëhen prej këtyre 9 copave

Jemi  duke u përgatitur pësezonin veror dhe ajo që përbkn detajin kryesor janë copat.

Gjithmonë duhet të zgjedhim  tendencat e fundit por pa harruar se sa rëndësi  kanë materialet  e veshjeev tona. Ato dueht të jenë të rehatshme të na nxejrrin seksi por edhe sa më të freskëta.

Ja 9 copat që do jenë trend i 2019 dhe jo vetëm tek veshjet por edhe tek çantat apo sandalet.