NGA PLANET PËR ZGJERIMIN E FAMILJES TE GJËRAT QË NUK I PËLQEJNË TE LEDRI/ Sara Hoxha i thotë të gjitha – AlpeGossip
NGA PLANET PËR ZGJERIMIN E FAMILJES TE GJËRAT QË NUK I PËLQEJNË TE LEDRI/ Sara Hoxha i thotë të gjitha

NGA PLANET PËR ZGJERIMIN E FAMILJES TE GJËRAT QË NUK I PËLQEJNË TE LEDRI/ Sara Hoxha i thotë të gjitha

E ftuar mbrëmjen e sotme në “Më lër të flas” ishte Sara Hoxha, e cila foli për jetën e saj private dhe planet për të zgjeruar familjen.

Nga planet për zgjerimin e familjes te tre gjërat që nuk i

“Kemi edhe plane për fëmijë të dytë, normale. Nuk e dimë por kemi plane për të ardhmen. A është në 1, 2 apo 5 vitet e ardhshme nuk e dimë akoma por Poin nuk do ta lëmë pa motër ose vëlla”, u shpreh ajo.

Nga planet për zgjerimin e familjes te tre gjërat që nuk i

Më tej gjatë intervistës Sara tregoi tre gjërat që nuk i pëlqejnë te Ledri: Ledri është shumë i tërhequr, nuk ka shumë qejf të dalë diçka të cilën unë e kuptoj dhe fakti që është Gaforre, shumë i ndjeshëm.

Nga planet për zgjerimin e familjes te tre gjërat që nuk i