NGA ROZA TEK E JESHILJA/ 4 ngjyrat më “cool” që do ti veshim në dasmë këtë verë – AlpeGossip
NGA ROZA TEK E JESHILJA/ 4 ngjyrat më “cool” që do ti veshim në dasmë këtë verë

NGA ROZA TEK E JESHILJA/ 4 ngjyrat më “cool” që do ti veshim në dasmë këtë verë

Një ndër temat krysore të sezonit veror është: “Unë kam nevojë për një fustan për një martesë“.

Dhe ne kemi gjetur  modelet më “cool” por në listën tonë kryesore të dasmës janë edhe  ngjyrat.

Ka katër ngjyra që do ti shohim kudo në  dasmat e verës këtë vit. Pastels janë konsideruar zakonisht si ngjyrat e nuses, megjithatë këtë vit  do të jetë më popullor me të ftuarit se sa nga nuset.

Një nga tendencat e reja të ngjyrave për dasma këtë vit është rozë e ndritshme.  Kërkimet për veshjet formale rozë të nxehta janë rritur 45% në vit.

Shihni katër ngjyrat që do duhen për sezonin e dasmave.

AlpeNews.al