NJË KAMIONIST NË “PËR’PUTHEN”/ Ilda i vë këmbën: Më është zgjidhur taka – AlpeGossip
NJË KAMIONIST NË “PËR’PUTHEN”/ Ilda i vë këmbën: Më është zgjidhur taka

NJË KAMIONIST NË “PËR’PUTHEN”/ Ilda i vë këmbën: Më është zgjidhur taka

Petro është konkurrenti i katërt në Për’puthen, i cili është me profesion kamionist. Petro Pacaj nga Kruja është 30-vjeç dhe banon në Tiranë.

Një kamionist në Për’puthen, Ilda i vë

Që ditën e parë ai u përzgjodh nga njëra prej vajzave, Ilda, e cila e ftoi në kërcim.

Një kamionist në Për’puthen, Ilda i vë

Por përpara se të kërcenin, Ilda i kërkoi Petros t’i lidhte takën sepse i ishte zgjidhur, duke ia vendosur këmbën në trup.

Një kamionist në Për’puthen, Ilda i vë

Një kamionist në Për’puthen, Ilda i vë

Një kamionist në Për’puthen, Ilda i vë