NJË TATUAZH I RI/ Këtë herë Fero zgjedh vendin më delikat dhe nuk e dimë si i duroi dhimbjet (FOTO) – AlpeGossip
NJË TATUAZH I RI/ Këtë herë Fero zgjedh vendin më delikat dhe nuk e dimë si i duroi dhimbjet (FOTO)

NJË TATUAZH I RI/ Këtë herë Fero zgjedh vendin më delikat dhe nuk e dimë si i duroi dhimbjet (FOTO)

Një nga pasionet më të mëdha të Feros, janë tatuazhet. Reperi ka disa të tillë në trupin e tij dhe duket se nuk ka ndërmend të ndalet.

Ai sapo ka bërë një tatuazh të ri dhe vendi që ka zgjedhur na futi frikën.

Fero ka shkrar emrin tij në të gjithë qafën dhe nuk e dimë si i duroi dot dhimbjet.

Kjo zonë është mjaft delikate dhe cilësohet si ndër më të rrezikshmet.