NJË TRUP PERFEKT, KËMBË TË GJATA…/ Ja se çfarë duhet të dinë patjetër përdoruesit e fotoshopit – AlpeGossip
NJË TRUP PERFEKT, KËMBË TË GJATA…/ Ja se çfarë duhet të dinë patjetër përdoruesit e fotoshopit

NJË TRUP PERFEKT, KËMBË TË GJATA…/ Ja se çfarë duhet të dinë patjetër përdoruesit e fotoshopit

Një trup perfekt, këmbë të gjata, sy të mëdhenj te gjitha mund ti gjeni në fotot e postuara në mediat social.Përdorim të madh gjejnë edhe aplikacionet e ndryshme që u ndihmojnë njerëzve në editimin e fotove, raporton, transmeton lajmi.net.

Pas kërkimeve të bëra Bright Side erdhi ne përfundim që editimi i fotove para postimit na bënë të kemi më pak vetbesim. Është koha të mësojmë më shumë për këtë!Fotoshopi është bërë tema më kryesore tek të gjith njerëzit. Realiteti i saj është që njerëzit ndihen jo te sigurtë për trupin e tyre.Vajzat e reja zakonisht janë përdorueset më të mëdha të fotoshopit apo aplikacioneve edituese per fotografi.

Fotot e shumta ndoshta bëjnë që femrat të ndihen jo të sigurta dhe më pak atraktive pasi që ato bëjnë postimin e tyre në rrjetet social dhe kjo është arsyeja pse fotoshpi gjen përdorin të madh.