Nora Istrefi poston këtë foto dhe ju me siguri nuk do ta njihni…. – AlpeGossip
Nora Istrefi poston këtë foto dhe ju me siguri nuk do ta njihni….

Nora Istrefi poston këtë foto dhe ju me siguri nuk do ta njihni….

Emri i saj, gjithnjë është shoqëruar me epitetin ‘seksi’.

Këtë e ka treguar në çdo dalje, skenike apo të përditshme. Megjithatë këtë herë këngëtarja na sjell një foto-surprizë ku na zbulon si dukej në vitin 1996. E ulur në prehrin e babait bashkë me njërën nga motrat, Nora e kutjon me mall duke i shprehur se e ka marrë malli dhe i mungon. . ’17 shkurt, 1996. Prishtinë. Më mungon babi’, shkruan këngëtarja e mallëngjyer.