“NUK DUHET TË ARRINTE DERI KËTU”/ Kejsi dhe Kristi flasin për Sabianin: Më tha që kisha nevojë për një… – AlpeGossip
“NUK DUHET TË ARRINTE DERI KËTU”/ Kejsi dhe Kristi flasin për Sabianin: Më tha që kisha nevojë për një…

“NUK DUHET TË ARRINTE DERI KËTU”/ Kejsi dhe Kristi flasin për Sabianin: Më tha që kisha nevojë për një…

Teksa ndodheshin në dhomën e gjumit duke përgatitur valixhen, Kejsi dhe Kristi kanë vijuar të bisedojnë në lidhje me ardhjen e Sabianit në shtëpi.

Kristi u shpreh se i vinte keq, sepse sipas tij nuk duhet të kishte ardhur deri në këtë nivel. Ndërsa Kejsi u shpreh se e kishte ndjerë të nevojshme që të vinte për t’i shoprehur një shenjë në lidhje me marrëdhënien mes tyre.

Kristi: Më vjen gjynah. Të them të vërtetën, s’duhet të kishte arritur deri këtu

Kejsi: Po s’kishte faj, është ndikuar. Më tha se mqs ti je e mirë me të gjithë, të duhej një sinjal nga unë. Më tha se kisha shumë koncerte, dhe nuk i kam lajmëruar.