“NUK E KISHA ME QËLLIM TË KEQ”/ Habit Murati: Njerëzit më shohin frikshëm në rrugë… – AlpeGossip
“NUK E KISHA ME QËLLIM TË KEQ”/ Habit Murati: Njerëzit më shohin frikshëm në rrugë…

“NUK E KISHA ME QËLLIM TË KEQ”/ Habit Murati: Njerëzit më shohin frikshëm në rrugë…

Takimi i Muratit dhe Melisën riktheu në vëmendje bisedën që ai pati bërë më herët me Sindin për mënyrën e veshjeve.

Nga shumë Murati u etiketua direkt si fanatik, ndërsa tha në emiison se që pas asja deklarate njerëzit e shohin frikshëm në rrugë.

“Unë në fakt se kisha me qëllim të keq, por se di pse që pas asaj dite më shohin njerëzit frikshmë në rrugë”, tha ai.

Kujtojmë se në takimin me Sindin, Murati u shpreh se nuk i pëlqenin shumë veshjet e shkurtra te vajzat ndërsa me shaka u shpreh:

Debati:

Murati: A vesh rroba të shkurtra?
Sindi: po
Murati: S’ka shans nëse del me mua
Sindi: po deri sa ti mbaj sipas teje
Murati: deri poshtë gjurit
Sindi: po në plazh
Murati: ka pishina të mbyllura
Murati: po veshe shkurt, koka në Stamboll.