“NUK JUA KA FAJIN…”/ Besa Kokëdhima ka dy fjalë për ata që kritikuan Ronela Hajain: Mos u kujtoni për muzikën një herë në vit – AlpeGossip
“NUK JUA KA FAJIN…”/ Besa Kokëdhima ka dy fjalë për ata që kritikuan Ronela Hajain: Mos u kujtoni për muzikën një herë në vit

“NUK JUA KA FAJIN…”/ Besa Kokëdhima ka dy fjalë për ata që kritikuan Ronela Hajain: Mos u kujtoni për muzikën një herë në vit

Performanca e Ronela Hajatit në Eurovision u komentua shumë nga publiku apo personazhe të ndryshëm të cilët e kritikuan për veshjen apo se teksti i këngës nuk përcillte asnjë mesazh dhe nuk ishte i denjë për të përfaqësuar Shqipërinë.

Besa Kokdhima ka shprehur hapur opinonin e saj në lidhje me përfaqësimit të këngëtares e cila sipas saj dha më të mirën e mundshme. Artistja i ndau me pika disa mendime dhe sugjerimet të saj.

Sipas saj Ronela nuk mund të jetë përgjegjësja e të gjitha gjërave dhe duhet ndaluar së bullizuari artistët pasi kjo gjë është një peshë e panatyrshme për ta.

Gjithashtu Kokdhima shtoi se nëse nuk i pëlqejn zgjedhjet e këngëve që bëhen atëherë të rrisin konkurrencën mes artistëve që të kenë mundësi të përzgjedhin.

“Shoh shumë ngacmime në rrjet ndaj Ronela Hajattit. AL-Albania Esc Entry. Më lejoni të ndaj disa mendime sugjerime.

“Nuk jua ka fajin...”/ Besa Kokëdhima ka dy fjalë për