Nuk ka lidhje me seksin/ Ja për çfarë ankohen meshkujt pas martesës – AlpeGossip
Nuk ka lidhje me seksin/ Ja për çfarë ankohen meshkujt pas martesës

Nuk ka lidhje me seksin/ Ja për çfarë ankohen meshkujt pas martesës

Me martesën thuhet se vijnë edhe ankesat, nga të dy palët, të cilat shpesh bëhen burim konflikti.

Por për çfarë ankohen më shumë meshkujt pasi martohen?

Me siguri mendoni për seksin, në fakt nuk ka lidhje me këtë gjë. Meshkujt ankohen për kritikat që marrin nga partnerja e tyre!

Zakonisht femrat janë më të kujdesshme dhe duan që ju të tregoheni të kujdesshëm për familjen dhe shtëpinë, pa qenë nevoja që ajo t’jua kujtojë.

Kështu që mundohuni të jeni sa më të rregullt, jo vetëm për të mos marrë kritika, por edhe për të shmangur debatin e gjatë që vjen pas diskutimit të tyre!