“NUK LEJOHET TË HASH APO TË PISH NË RRUGË”/ Fjoralba shkon në Japoni dhe tregon rregullat e çuditshme atje – AlpeGossip
“NUK LEJOHET TË HASH APO TË PISH NË RRUGË”/ Fjoralba shkon në Japoni dhe tregon rregullat e çuditshme atje

“NUK LEJOHET TË HASH APO TË PISH NË RRUGË”/ Fjoralba shkon në Japoni dhe tregon rregullat e çuditshme atje

Fjoralba Ponari ndodhet në Japoni së bashku me partnerin e saj. Përmes postimeve në InstaStory moderatorja ka ndarë disa pjesë nga kultura atje, por dhe disa rregulla të çuditshme që i bënë përshtypje.

'Nuk lejohet të hash apo pish në rrugë', Fjoralba shkon

“Fjala më ofenduese është idiot”, “Nuk lejohet të hash apo pish në rrugë”, “Nuk mund të flasësh në stacione metrosh”, janë vetëm disa nga gjërat që ka treguar Fjoralba.

'Nuk lejohet të hash apo pish në rrugë', Fjoralba shkon