Nxjerrin gjokset e vithet, kush janë vajzat që “tërbuan” fansat në VIDEO live? – AlpeGossip
Nxjerrin gjokset e vithet, kush janë vajzat që “tërbuan” fansat në VIDEO live?

Nxjerrin gjokset e vithet, kush janë vajzat që “tërbuan” fansat në VIDEO live?

Videot live janë kthyer në një trend të momentit, edhe pse në shumë raste nuk tregojnë asnjë gjë dhe nuk përçojnë asnjë mesazh, as nga vet personi që i bën ato, por edhe nga komentuesit e ndjekësit.
Madje, në një fenomen tepër shqetësues janë kthyer videot që bëhen nga vajza, të cilat nuk dihet nëse janë tërësisht të ndërgjegjshme në momentet që zhvishen dhe tregojnë pjesët e trupit të tyre, përfshirë edhe ato më intimet, pa i censuruar.

Kështu, dy të reja në moshë, të cilat ndoshta punojnë në ndonjë klub nate, pa hezituar aspak dalin në kamer me mbathje të holla, tregojnë vithet dhe më pas përkëdhelen me njëra-tjetrën.

Njëra prej vajzave, pa nguruar ngre bluzën dhe nxjerr gjokset. Komentet normalisht që shkojnë lumë duke treguar në një farë mënyre, degradimin e shoqërisë që në gjenezë.