OFENDOI ROMEON/ Plas sherri mes Heidit dhe Gracianos: Më plasi mua që më ke…! – AlpeGossip
OFENDOI ROMEON/ Plas sherri mes Heidit dhe Gracianos: Më plasi mua që më ke…!

OFENDOI ROMEON/ Plas sherri mes Heidit dhe Gracianos: Më plasi mua që më ke…!

Graciano Tagani është përshirë në një debat me Heidin, pasi balerini e quajti Romeon “kallam Veshaj”. Kaq mjaftoi që Heidi të shfryhet me Gracianon.

Debati:

Graciano: Kallam Veshaj.

Romeo: Çfarë ishte ore?

Graciano : Kallam Veshaj.

Romeo : Kallam Veshaj?!

Heidi : Ti ke bërë një emër për emrin dhe tani po bën këtë!

Graciano : Çfarë ke moj Heidi? cfare problemi ke?

Heidi : Ti ke bërë emrin për emrin tënd.

Graciano : Tani u kujtove që të më vihesh kundër? je duke bërë çfarë?

Heidi : Çfarë të dua unë?

Graciano : Çfarë po bën moj se të kam respektuar pa fund?

Heidi : Me plasi mua që më ke respektuar!

Graciano : Heidi mirë se erdhe në realitet!