OLTA E DO NË GRUPIN E SAJ? “Pse s’më kthen përgjigje”, Kristi: Mos manipulo, për çfarë… – AlpeGossip
OLTA E DO NË GRUPIN E SAJ? “Pse s’më kthen përgjigje”, Kristi: Mos manipulo, për çfarë…

OLTA E DO NË GRUPIN E SAJ? “Pse s’më kthen përgjigje”, Kristi: Mos manipulo, për çfarë…

Kristi ka deklaruar se deri tani nuk është pjesë e asnjë grupi të formuar në Big Brother. Olta ndërkohë duket se do ta afrojë pranë saj. Në një bashkëbisedim të bërë në kuzhinë, ajo i ka kërkuar përgjigje se pse po e injoron kur ajo hap një bisedë.

Olta: Pse s’kthen përgjigje , kur të pyes…

Kristi: Për ça?… Mos manipulo.

Olta: Ua, po çështë kjo mungesë respekti njerë. Unë nis një bisedë, ti nuk kthen përgjigjje dhe ikën. Çdo me thënë kjo…

Kristi: Për çfarë?

Olta: E bën gjithmonë…