PAPASTËRTIA NË SHTËPINË E “BIG BROTHER VIP”/ Banorët shpërthenjë kundër njëri tjetrit. Tension mes Ilirit dhe Donaldit – AlpeGossip
PAPASTËRTIA NË SHTËPINË E “BIG BROTHER VIP”/ Banorët shpërthenjë kundër njëri tjetrit. Tension mes Ilirit dhe Donaldit

PAPASTËRTIA NË SHTËPINË E “BIG BROTHER VIP”/ Banorët shpërthenjë kundër njëri tjetrit. Tension mes Ilirit dhe Donaldit

Mbrëmja e sotme në “Big Brother VIP” ka nisur me një diskutim për pastërtinë në shtëpi.

Banorëve ju erdhi një zarf për të cilët janë të detyruar të pastrojnë të gjithë shtëpinë pasi sëfundmi papastërtia kishte pushtuar shtëpinë.

Pasi u transmetua një video ku shiheshin banorët që fajësoni njëri tjetrin për papastërtinë, mes tyre kishte dhe ofendime.

Në fund të videon në transmetim Live mes Ilirit dhe Dibaldit nisi një debat me ofendime.