PAS 60 OPERACIONEVE PËR TU DUKUR SI KUKULLA “KEN”/ Rodrigo Alves merr frymë lirshëm (FOTO) – AlpeGossip
PAS 60 OPERACIONEVE PËR TU DUKUR SI KUKULLA “KEN”/ Rodrigo Alves merr frymë lirshëm (FOTO)

PAS 60 OPERACIONEVE PËR TU DUKUR SI KUKULLA “KEN”/ Rodrigo Alves merr frymë lirshëm (FOTO)

Rodrigo Alves, është 34-vjeçari, i cili pas 60 operacioneve ja ka dalë të duket si kukulla ‘Ken’. Gjatë viteve të fundit ai kishte hasur shumë probleme shëndetësore, pasi operacionet plastike ja kishin përkeqësuar gjendjen. Por në një deklaratë të dhënë së fundmi për mediat e huaja ai është shprehur se gjendja e tij është përmirësuar dhe pas 4 viteve të dhimbshme, mund të marrë frymë lirshëm. Rodrigo ka bërë 6 ndërhyrje në hundë dhe ndërhyrja e 4 i bllokoi atij kanalet e frymëmarrjes duke i rrezikuar edhe jetën. Megjithatë Alves nuk do të ndalet.

Pak javë më parë ai ju nënshtrua edhe një operacioni tjetër plastik, pasi ndryshoi edhe ngjyrën e syve.