Pas lajmit të tradhtisë, partneri i Khloe Kardashian jep intervistën e parë: Të kesh një vajzë… – AlpeGossip
Pas lajmit të tradhtisë, partneri i Khloe Kardashian jep intervistën e parë: Të kesh një vajzë…

Pas lajmit të tradhtisë, partneri i Khloe Kardashian jep intervistën e parë: Të kesh një vajzë…

Pas lajmit të tradhtisë, bashkëshorti i Khloe Kardashian, Tristan Thompson qëndroi në heshtje duke mos dhënë asnjë deklaratë. Megjithatë ditën e sotme ai e ka ‘thyer akullin’ duke folur për herë të parë në një emision radiofonik. Ajo e cila bën përshtypje në këtë intervistë është se moderatorët nuk e pyetën në lidhje me tradhtinë dhe Khloen, por vetëm për vajzën dhe rritjen e saj. Në përgjigjet e tij të prera, ai tregoi se është duke bërë maksimumin për të qenë një baba i mirë.

Gjithashtu i pyetur se a kishte vënë re ndonjë ndryshim mes të pasurit një djalë dhe një vajzë ai tha: “ Po me vajzën je pak më emocional mendoj unë, sepse me djalin je këtu: Hey Shoku, do të bëhesh mirë, mos qaj tani ndërsa me vajzën: Tru çdo gjë do të bëhet mirë, ne jemi këtu, babai është këtu për ty, jam unë, më shiko. Është ndryshe por është një kënaqësi në të dyja rastet.”- përfundoi basketbollisti.