PAS PROPOZIMIT PËR MARTESË/ Xheni Mhillaj bën sakrificën e madhe për të dashurin shqiptar – AlpeGossip
PAS PROPOZIMIT PËR MARTESË/ Xheni Mhillaj bën sakrificën e madhe për të dashurin shqiptar

PAS PROPOZIMIT PËR MARTESË/ Xheni Mhillaj bën sakrificën e madhe për të dashurin shqiptar

Pak ditë më parë ish-banorja e “Big Brother”, Xheni Mhillaj festoi ditëlindjen me një festë me miqtë e saj më të mirë. Pas festës, Xhenin e priste një darkë romantike dhe një propozim për martesë.