PAS VIDEOS PËR JETIMËT/ Dea Mishel ‘kryqëzohet’ në rrjet dhe humb ndjekësit – AlpeGossip
PAS VIDEOS PËR JETIMËT/ Dea Mishel ‘kryqëzohet’ në rrjet dhe humb ndjekësit

PAS VIDEOS PËR JETIMËT/ Dea Mishel ‘kryqëzohet’ në rrjet dhe humb ndjekësit

Dea Mishel po kryqëzohet në rrjet që pas videos që publikoi në Tik Tok për fëmijët jetimë. “Fëmijëve jetimë kur u kërkohet të vizatojnë një shtëpi, vizatojnë një shtëpi normale apo një institucion”, tha ajo.

Pas videos për jetimët, Dea Mishel 'kryqëzohet' në

Blogerja ka marrë kritika dhe reagime të ashpra, madje ka filluar të humbë dhe ndjekësit e saj në Instagram. “Panorama.plus” ka vënë re se nga dita e djeshme në të sotmen ndjekësit e saj kanë shkuar nga 99.2 K në 98.9 K.

Pas videos për jetimët, Dea Mishel 'kryqëzohet' në

Ndërkohë pas gjithë polemikave Dea reagoi duke thënë se nuk ka pasur qëllim të keq dhe duke i kërkuar ndjesë kujdo që mund të jetë prekur nga postimi i saj. Megjithatë, falja nuk është pranuar nga ndjekësit e blogeres të cilët vazhdojnë ta kryqëzojnë në rrjet.

Pas videos për jetimët, Dea Mishel 'kryqëzohet' në

Pas videos për jetimët, Dea Mishel 'kryqëzohet' në

Pas videos për jetimët, Dea Mishel 'kryqëzohet' në