Pavarësisht se është vetëm një vjeç, djali i Alban Dudushit dhe Bieta Sulos është shumë i interesuar për politikën – AlpeGossip
Pavarësisht se është vetëm një vjeç, djali i Alban Dudushit dhe Bieta Sulos është shumë i interesuar për politikën

Pavarësisht se është vetëm një vjeç, djali i Alban Dudushit dhe Bieta Sulos është shumë i interesuar për politikën

Sapo ka bërë 1 vjeç por në televizor nuk e tërheqin vetëm kukullat. Kroi Art i është afruar televizorit për të parë me kërshëri lajmet sapo tema u bë politika. Siç duket kjo nuk është hera e parë që vogëlushi reagon në mënyrë të tillë, pasi Bieta këtë herë ishte gati me telefon për ta regjistruar këtë çast.

“Tek politika e paskemi interesin më duket”, shkruan ajo mbi video. Ndërkohë që Kroi i vogël shikon ekranin.