PËR JU GOCA! Flokët e kësaj vere s’do t’ju lodhin fare – AlpeGossip
PËR JU GOCA! Flokët e kësaj vere s’do t’ju lodhin fare

PËR JU GOCA! Flokët e kësaj vere s’do t’ju lodhin fare

Tani që vjen vera, pavarësisht dashurisë që kemi për pjastrën, është e pamundur që krehja të qëndrojë siç duam ne. Nga ana tjetër, jo gjithmonë jemi në humor për flokë të kapura dhe nëse është kështu e dimë dilemën në të cilën ndodheni. Çfarë të bëjmë me flokët këtë sezon?

Flokët e kësaj vere s'do t'ju lodhin fare

Fatmirësisht, trendi i ri më i famshëm është: “lëri flokët siç i ke”! Stilimi natyral i flokëve të dallgëzuara do t’ju marrë fare pak kohë dhe mund.

Flokët e kësaj vere s'do t'ju lodhin fare

Pjastrën përdoreni fare pak në formë valësh dhe jeni gati! Një tjetër metodë është të flini me flokët jo 100% të thatë. Në mëngjes do të shihni këtë onde.

Flokët e kësaj vere s'do t'ju lodhin fare

Burimi: Glamour