PËRGATITJET E FUNDIT PËR DITËN E MADHE/ Fustani i Lori Hoxhës në dasmën e motrës … NJË MREKULLI (FOTO) – AlpeGossip
PËRGATITJET E FUNDIT PËR DITËN E MADHE/ Fustani i Lori Hoxhës në dasmën e motrës … NJË MREKULLI (FOTO)

PËRGATITJET E FUNDIT PËR DITËN E MADHE/ Fustani i Lori Hoxhës në dasmën e motrës … NJË MREKULLI (FOTO)

Kishte kryer ritualin e betimeve të motrës së saj Sarës dhe bashkëshortit Ledionit, por nuk kishim parë në profilin e Lori Hoxhës ende një shkrepje nga ato specialet siç vetëm ajo di të bëjë, nga dasma më e diskutuar e vitit. Me këmbën mbi një kolltuk të vogël duke bërë rregullimet e fundit, kështu dukej disa minuta para celebrimit të Sarës dhe Ledionit.

/ALPEGossip