“PLAS” SHERRI NË “PËR’PUTHEN”/ Ilda dhe Orsiola kapen keq: Ti je nga ato që të merr të dashurin – AlpeGossip
“PLAS” SHERRI NË “PËR’PUTHEN”/ Ilda dhe Orsiola kapen keq: Ti je nga ato që të merr të dashurin

“PLAS” SHERRI NË “PËR’PUTHEN”/ Ilda dhe Orsiola kapen keq: Ti je nga ato që të merr të dashurin

Petro pranoi një vallëzim me Orsiolën gjatë kohës që po transmetohej takimi i tij me Ildën. Kjo e fundit e ofenduar nga ky veprim reagoi ashpër ndaj Petros, por ai nuk e pranonte gabimin.

Ilda dhe Orsiola kapen keq: Ti je nga ato që të merr të dashurin

Ilda: Të paktën të kishe respekt të mos e bëje në takimin tonë. Orsiola ka hyrë në zonë të minuar nuk e di se si do i shkojë muhabeti, për Petron më erdhi keq, nëse një mashkull do të ishte si puna jote si do të bëhej.

Ilda dhe Orsiola kapen keq: Ti je nga ato që të merr të dashurin

Petro: Unë do të njihem me vajz të tjera, s’jam i askujt.

Ilda: Jo në takimin tim, të të vijë turp, respektin tregoja në vend tjetër. Nuk dua që të transmetohet pjesa e tretë e takimit fare.

Ilda dhe Orsiola kapen keq: Ti je nga ato që të merr të dashurin

Më pas Ilda iu drejtua Orsiolës duke i thënë: Kështu je ti, ti i merr të dashurin tjetrës.

Orsiola: Çfarë po thua moj? Mbaje gojën!

Ilda: Ajo që bëre ti është gjest i ulët

Ilda dhe Orsiola kapen keq: Ti je nga ato që të merr të dashurin