Po ju i thoni? Ja 4 gënjeshtrat më të këqija që thonë njerëzit gjatë seksit – AlpeGossip
Po ju i thoni?  Ja 4 gënjeshtrat më të këqija që thonë njerëzit gjatë seksit

Po ju i thoni? Ja 4 gënjeshtrat më të këqija që thonë njerëzit gjatë seksit

Sipas një studimi të fundit të botuar në DirectTv, është vënë re se meshkujt dhe femrat gënjenjë shumë në shtrat. Por cilat janë katër gënjeshtrat më të këqija dhe më të përdorura gjatë seksit:

Nuk jam ndjerë kurrë kështu më parë.
Nuk kërkojë vetëm seks, marrëdhënia jonë është shpirtërore.
Unë mund ta kontrolloj situatën.
Kam fjetur me X numër personash.