“PO KËRKON DEBAT ME…”/ Çfarë mendojnë banorët për Diolën: Ti jap unë rëndësi në Prime asaj? – AlpeGossip
“PO KËRKON DEBAT ME…”/ Çfarë mendojnë banorët për Diolën: Ti jap unë rëndësi në Prime asaj?

“PO KËRKON DEBAT ME…”/ Çfarë mendojnë banorët për Diolën: Ti jap unë rëndësi në Prime asaj?

Armaldo Kllogjeri mendon se Diola Dosti kapet kot me disa banorë për të fituar vëmendjen e munguar.

Ai i tha Kristit, se ajo përpiqet të debatojë me lojtarët e fortë, për t’u vënë në qendër të vëmendjes në “Prime”.

Nga ana tjetër, Kristi i tha Maestros se pak më parë Diola po tentonte të debatonte kot me të.

Armaldo i tha Kristit se ajo ka një strategji në shtëpinë e “Big Brother VIP2” dhe se strategjia e saj është që të pikasë konkurrentët e fortë, të debatojë me to, në mënyrë që të marri vëmendje gjatë spektaklit.