“PO VIKTINIZOHESH…”/ Sërish debat mes Ilirit, Arjolës dhe Donaldit. Aktorja: Më ka mbështetur… – AlpeGossip
“PO VIKTINIZOHESH…”/ Sërish debat mes Ilirit, Arjolës dhe Donaldit. Aktorja: Më ka mbështetur…

“PO VIKTINIZOHESH…”/ Sërish debat mes Ilirit, Arjolës dhe Donaldit. Aktorja: Më ka mbështetur…

Pas Ilirit me Einxhel, debati shpërthei mes Ilirit dhe Donaldit dhe Arjolës.

Dabati nisi pasi kjo e fubdit nuk e shpëtoi Beatrixin nga nominimi.

Arjola i del në mbrojtje Ilirit pasi shprehet se mes tyre ka një miqësi që se ka me asnjë tjetë dhe se ai e mbështet dhe i është gjendur kur ajo ka qënë keq.

Donaldi është shprehur se ajo nuk po lufton për veten dhe fëmijët e saj siç shprehet vetë ajo.

Pas këtij debati Balina i tha Arjolës se po viktimizohet pasi kohët e fundit ajo sërish është parë duke qarë.

Arjola u shpreh se nuk po viktimizohet por po lufton për fëmijët e saj dhe po vuan se nuk ka parë fëmijët e saj prej dy muajsh. Ajo gjithashtu u shpreh se bie 2 herë në tojë por ngrihem shtatë herë.