Politikanit i BIEN dhëmbët e vëna gjatë emisionit LIVE, VIDEO për mos t’u humbur – AlpeGossip
Politikanit i BIEN dhëmbët e vëna gjatë emisionit LIVE, VIDEO për mos t’u humbur

Politikanit i BIEN dhëmbët e vëna gjatë emisionit LIVE, VIDEO për mos t’u humbur

Shumë gjëra të papritura e të paparashikuara mund të ndodhin gjatë një emisioni live në televizion.

Kështu i ka ndodhur edhe Eugenio Narvaizas i cili është një politikan spanjoll. Ai u bë objekt humori në rrjet, pasi i ranë dhëmbët e vënë live gjatë fjalës së tij.

Narvaiza ishte duke folur me zemërim gjatë një debati në një stacion lokal në Andalucia, kur i ndodhi incidenti.

Dhëmbët i ranë për pak sekonda pasi ai arriti që t’i rivendoste në vend shumë shpejt. E debati vazhdoi normalisht, sikur asgjë nuk ndodhi.

Por sigurisht që fotot dhe videot nuk munguan dhe komentuesit shkruanin rreth asaj që kishin parë.