PRINDËR TË NJË DJALI/ Bieta tregon planet për një tjetër fëmijë: Duam vajzë – AlpeGossip
PRINDËR TË NJË DJALI/ Bieta tregon planet për një tjetër fëmijë: Duam vajzë

PRINDËR TË NJË DJALI/ Bieta tregon planet për një tjetër fëmijë: Duam vajzë

Në puntatën e fundit të “Ftesë në 5”, Bieta Sulo zbuloi se ajo dhe Albani kanë dëshirë të bëhen edhe me një tjetër fëmijë. Teksa gazetari Ervin Kurti e uroi ta shtojë familjen me një fëmijë tjetër, Bieta nuk e fshehu aspak dëshirën për një vajzë.

Bieta tregon planet për një tjetër fëmijë: Duam

Moderatorja shtoi se deri tani mbetet vetëm në dëshira.

Bieta tregon planet për një tjetër fëmijë: Duam

Biseda:

Ervin Kurti: Ishalla ta shtoni familjen dhe me një tjetër…

Bieta Sulo: Dhe me një gocë.

Ervin Kurti: Duhet dhe një gocë.

Bieta Sulo: Është vetëm në dëshirat për momentin.

Bieta tregon planet për një tjetër fëmijë: Duam