PROVOJENI/ Ja se si duhet ti lyeni buzët sipas Loredanës - AlpeGossip
PROVOJENI/  Ja se si duhet ti lyeni buzët sipas Loredanës

PROVOJENI/ Ja se si duhet ti lyeni buzët sipas Loredanës

Loredana e di ç’i shkon dhe si Virgjëreshë që është, rrallherë heq dorë.

Kjo është poza e saj e preferuar:

Ky është modeli i preferuar i kapeles:

Dhe kjo është ngjyra e preferuar e buzëve:

Thuajse gjithmonë, reperja zgjedh sy të theksuar dhe buzë nude në kafe, me laps të dukshëm në vijëzimet e buzës. Realizimi nuk është aq i vështirë. Mjafton të keni dy nuanca të përngjashme nude në kafe, njërën pakëz më të errët se tjetra.

Me ngjyrën më të errët vijëzoni buzët si të ishin vitet ’90. Mos i shpërhapni ngjyrën. Synoni që konturi i buzës të jetë i qartë. Në qendër, aplikoni ngjyrën më të çelët. Në rastin e Loredanës, ajo e aplikon më së shumti në buzën e sipërme, duke e lenë qendrën e buzës së poshtme më natyrale. Rezultati është një buzë e plotë, e definuar.